Soldateksersis
Skrevet av 15 Mar 2011

Hver onsdag frem t.o.m 11.05.2011 er det soldateksersis for nybegynnere og andre soldater som ønsker å øve på teknikker. Eksersisen skjer UTEN uniform. Selv om dette ikke er obligatorisk, anbefaler vi alle som ønsker å konkurrere i Beste Soldat og Beste Nybegynner siste dag på linje om å delta på disse aktivitetene.

Terminlisten er oppdatert med datoer for soldateksersis.
Det er også slagertrening for slagerene.

Oppmøte i lokalet UTEN uniform kl 17.50. Vi regner med å være ferdig kl 19.00. Les hele

Sesongen er her!
Skrevet av 4 Mar 2011

Buekorps har allerede begynt å tromme våren inn, og om 1 uke er det våres tur. Lungegaardens Buekorps stiller på linje for første gang i 2011 kl 16.00 lørdag 12. mars.

Det holdes nå åpent lokale den kommende uken fra kl 18.00-19.00 for registrering og uniformsutlevering.

Plan for 12. mars:
12.00: Offiserer samt. underoffiserer møter opp til felles lunsj i lokalet. Full uniform.
14.00: Oppmøte for offiserer og underoffiserer som ikke deltar på lunsjen.
14.30: Rådsbilder blir tatt av Rådsmedlemmene.
15.30: Soldater og slagere møter opp i lokalet. Effekter deles ut.
16.00: Buekorpset stiller på linje. Det blir avholdt velkomsttale fra Sjefen og medalje/fille utdeling for de som ikke deltok på siste dag på linje i 2010 sesongen før vi marsjerer bort til eksersisplassen. Der blir Rådet blir presentert for foreldre/foresatte og andre medlemmer. Buekorpset holder seg til eksersisplassen en liten stund før vi marsjerer i sentrum.
17.50: Faneparade ved oppstillingsplassen.
18.00: Vi slutter av og inviterer alle medlemmer til pølser og brus i lokalet.

Dette er en GALLA dag. Dvs. Filler, medaljer og skjerf for offiserer.

Terminliste for sesongen deles ut første dag på linje. Les hele

Foreldremøte
Skrevet av 15 Feb 2011

Rådet kaller inn foreldre/foresatte til foreldremøte i lokalet. Møtet starter kl 12.00, søndag 20.02.2011. Vi kommer til å informere om hva vi i Rådet har gjort så langt og hva vi har planlagt for den kommende sesongen. Det kommer også mer informasjon ang. terminlisten for sesongen.

Vi håper på sterkt oppmøte! Les hele

Bilder fra karnevalet
Skrevet av 12 Feb 2011

Rådet takker for oppmøtet, og sender en spesiell takk til foreldregruppen som stilte opp i dag for å hjelpe til med matlaging og servering. Vi håper at alle koste seg! Vi har nå lagt ut noen bilder fra dagen, og vi gleder oss til å se alle sammen igjen.

Vi feiret også at det er 10 år siden vi flyttet inn i våre lokaler i Strømgaten 10. Vi fikk gave fra TLF, nemlig nye trommestikker, og Foreldregruppen gav oss mer soldatbånd, noe vi trengte.

Neste aktivitet er soldateksersis kommende onsdag, 16.02.11. Oppmøte i lokalet kl 18.00. Vanlige klær. Vi er ferdig kl. 19.00.

* Klikk øverst på galleriet i menyen, 2011 sesongen for å se bildene. Les hele

Karneval
Skrevet av 12 Feb 2011

Det avholdes i dag karneval i lokalet. Alle som deltar må kle seg ut! Vi skal også feire at det er 10 år siden vi flyttet inn i våre lokaler i Strømgaten 10. Mat og Drikke serveres av buekorpset. Vi starter kl. 16.00 og regner med å være ferdig kl 18.00. Les hele

Soldateksersis
Skrevet av 1 Feb 2011

I morgen, onsdag, begynner vi med soldateksersis. Dette går ut på å øve på de forskjellige marsjeringsmetodene for soldater og fanegarden. Slagere avholder vanlig slagertrening. Vi i Rådet syntes det er utrolig viktig å få øvd på marsjeringen, og håper da at så mange som mulig stiller opp i lokalet i morgen kl 17.00. Vi regner med å slutte av 18.30. Oppmøtet er ikke obligatorisk. Onsdager frem til første dag på linje vil det bli soldateksersis, men fra tidspunkt 18.00 - 19.00. Øvelsene skjer uten uniform. Les hele

Åpent lokale og slagertrening
Skrevet av 14 Jan 2011

Godt nytt år! Lungegaardens Buekorps er begynt å gjøre seg klar for den kommende sesongen. Nå holder vi åpent lokale hver onsdag utenom vinterferien, og vi håper så mange som mulig tar turen innom. Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer. Hvis du er interessert i å begynne i buekorps eller vil stille noen spørsmål fordi du er nysjerrig kan du ta kontakt med Sjefen på mail sjef@lungegaardens.com

For tiden har vi åpen slagertrening for alle som vil lære å tromme, men i februar blir slagertreningen lukket for kun sesongens slagere. Da begynner vi med marsjeringstrening for alle soldater. For flere detaljer angående dette, klikk deg inn på terminlisten øverst i menyen.

Vervingen er i full gang, og vi har allerede fått både nye og gamle medlemmer tilbake i buekorpset. Vi skal nå ha verving nesten hver eneste dag de kommende ukene. Sjefen sitt mål er å nå over 50 medlemmer til første dag på linje 12.mars. Les hele

Oppdateringsbrev fra Sjefen
Skrevet av 30 Dec 2010

Klikk på les hele for å lese hele brevet. Brevet har blitt sendt ut sammen med terminlisten. Les hele

< 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 >

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.