Foreldremøte
Skrevet av 15 Feb 2011

Rådet kaller inn foreldre/foresatte til foreldremøte i lokalet. Møtet starter kl 12.00, søndag 20.02.2011. Vi kommer til å informere om hva vi i Rådet har gjort så langt og hva vi har planlagt for den kommende sesongen. Det kommer også mer informasjon ang. terminlisten for sesongen.

Vi håper på sterkt oppmøte! Les hele

Bilder fra karnevalet
Skrevet av 12 Feb 2011

Rådet takker for oppmøtet, og sender en spesiell takk til foreldregruppen som stilte opp i dag for å hjelpe til med matlaging og servering. Vi håper at alle koste seg! Vi har nå lagt ut noen bilder fra dagen, og vi gleder oss til å se alle sammen igjen.

Vi feiret også at det er 10 år siden vi flyttet inn i våre lokaler i Strømgaten 10. Vi fikk gave fra TLF, nemlig nye trommestikker, og Foreldregruppen gav oss mer soldatbånd, noe vi trengte.

Neste aktivitet er soldateksersis kommende onsdag, 16.02.11. Oppmøte i lokalet kl 18.00. Vanlige klær. Vi er ferdig kl. 19.00.

* Klikk øverst på galleriet i menyen, 2011 sesongen for å se bildene. Les hele

Karneval
Skrevet av 12 Feb 2011

Det avholdes i dag karneval i lokalet. Alle som deltar må kle seg ut! Vi skal også feire at det er 10 år siden vi flyttet inn i våre lokaler i Strømgaten 10. Mat og Drikke serveres av buekorpset. Vi starter kl. 16.00 og regner med å være ferdig kl 18.00. Les hele

Soldateksersis
Skrevet av 1 Feb 2011

I morgen, onsdag, begynner vi med soldateksersis. Dette går ut på å øve på de forskjellige marsjeringsmetodene for soldater og fanegarden. Slagere avholder vanlig slagertrening. Vi i Rådet syntes det er utrolig viktig å få øvd på marsjeringen, og håper da at så mange som mulig stiller opp i lokalet i morgen kl 17.00. Vi regner med å slutte av 18.30. Oppmøtet er ikke obligatorisk. Onsdager frem til første dag på linje vil det bli soldateksersis, men fra tidspunkt 18.00 - 19.00. Øvelsene skjer uten uniform. Les hele

Åpent lokale og slagertrening
Skrevet av 14 Jan 2011

Godt nytt år! Lungegaardens Buekorps er begynt å gjøre seg klar for den kommende sesongen. Nå holder vi åpent lokale hver onsdag utenom vinterferien, og vi håper så mange som mulig tar turen innom. Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer. Hvis du er interessert i å begynne i buekorps eller vil stille noen spørsmål fordi du er nysjerrig kan du ta kontakt med Sjefen på mail sjef@lungegaardens.com

For tiden har vi åpen slagertrening for alle som vil lære å tromme, men i februar blir slagertreningen lukket for kun sesongens slagere. Da begynner vi med marsjeringstrening for alle soldater. For flere detaljer angående dette, klikk deg inn på terminlisten øverst i menyen.

Vervingen er i full gang, og vi har allerede fått både nye og gamle medlemmer tilbake i buekorpset. Vi skal nå ha verving nesten hver eneste dag de kommende ukene. Sjefen sitt mål er å nå over 50 medlemmer til første dag på linje 12.mars. Les hele

Oppdateringsbrev fra Sjefen
Skrevet av 30 Dec 2010

Klikk på les hele for å lese hele brevet. Brevet har blitt sendt ut sammen med terminlisten. Les hele

Terminliste for vinter og vår er nå på nett
Skrevet av 30 Dec 2010

Terminlisten for vinter- og vårsesongen er nå lagt ut på nettet under terminlister i menyen. Den er også sendt ut til medlemmer i posten. Det vil komme egne skriv for andre aktiviteter som holdes på andre dager enn onsdager. Det vil også bli innkalt til foreldremøte før sesongen starter.

Ha et godt nytt år, vi sees i 2011! Les hele

God jul og godt nyttår
Skrevet av 19 Dec 2010

Rådet ønsker alle medlemmer, foreldre og tidligere aktive en god jul og et godt nytt år. Vi har hatt en god start på sesongen. Vi har holdt åpent lokale om onsdager og flere aktiviteter som Halloweenfest, spillkveld og juleverksted for medlemmer gjennom høst sesongen. Vi håper at flere stiller opp på våres aktiviteter på nyåret. Juleverkstedet i går ble en stor feiring med grøt og besøk av nisse. Medlemmer som ikke sitter i Rådet fikk gaver fra nissen og responsen var mange flotte smil. Rådet håper at alle medlemmer storkoste seg under juleverkstedet! En oppdatert terminliste for aktiviteter fram til føste dag på linje kommer snart i posten.

Takk for et flott år så langt!
Julehilsen fra
Rådet 2011 Les hele

< 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 >

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.