Landtur :)
Skrevet av 4 Jun 2010

Alle møter på Bystasjonen senest kl. 19.00, for å ta buss 530 videre til Storebø. Det er viktig at alle møter presis, da bussen går kl. 19.30. Og vi vet alle at den ikke vil vente på oss!

Lørdagen håper vi å få muligheter til å grille og bade, og hvis ikke har vi med en som har gode kunnskaper om å grille i støvler og med paraply! Blir været altfor dårlig er vi heldigvis jenter og kan holde oss innendørs og holde på med hår, sminke og andre jenteting :)

Søndagen blir for det meste brukt til å spise og rydde, men om været er bra kan det bli muligheter for å gjøre offiserene litt våte! Men da bare med deres tillatelse.

Vi tar bussen fra Storebø kl. 16.45, og regner da med å være tilbake på Bystasjonen kl. 18.15.

Turen kommer på 350 kr, og dette vil dekke alle utgifter. Det er ikke nødvendig å ha med noe lommepenger. Snop og godterier kjøper vi inn til alle, så dette vil heller ikke være nødvendig.
Vi håper alle har mulighet til å være med oss på denne turen!

Påmeldingsfrist er 13. juni, og den må gies til Aase Celina Lønningen på tlf.
95 77 15 76. Ring også til henne om dere har andre spørsmål om turen.

PAKKELISTE:
- Sovepose
- Putetrekk/egen pute
- Klær etter været
- Fritidsklær
- Badetøy
- Håndkle/badehåndkle
- Toalettsaker
- Sko
- Kamera for de som ønsker dette

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.