Åpent møte om budsjettkutt.
Skrevet av 6 Oct 2010

Som de fleste har fått med seg gjennom aviser var det forslag om å kutte en av postene hvor buekorpsene får sin støtte. Om denne posten blir kuttet vil støtten gå fra kr 280.000 til kr 100.000, noe som vil utgjøre ca. 30% av inntektene til buekorpsene.

Heldigvis støttet Rema 1000 opp og ga buekorpsene en gave på disse 180.000 kr som er foreslått som kutt i neste års busjett. Pengene blir betalt ut i år og vil bli delt ut etter samme modell og brøk som kommunen har brukt når de regnet ut sin støtte til buekorpsene i år.

I går var vi tilstede på et møte sammen med aktive og tidligere aktive fra alle de andre korpsene hvor det ble diskutert hvordan man kan få kommunen til å snu og se hvor mye disse pengene betyr for et buekorps.
Etter en time hvor vi hadde kommet med forslag for hva vi kan gjøre for å ikke miste pengene i budsjettet, kom Harald Victor Hove inn for å fortelle om hvorfor kuttet var foreslått og ta imot spørsmål.

Vi fikk da opplyst at de nå har gjort om på budsjettforslaget igjen. Kuttet som var foreslått er flyttet til en annen post slik at buekorpsene fortsatt vil få like mye penger som tidligere. Noe vi har fått svart på hvitt! Videre fortalte han at alle organisasjoner skal inviteres til et møte hvor det blir orientering om hvor man kan søke om de forskjellige tilskudd.

Dette er gode nyheter for oss som går i buekorps! Og vi håper det er slik budsjettet vil bli vedtatt i desember.

Til slutt fikk vi også litt informasjon om boken som de aktive som var med på Buekorpsenes Dag 2010 skulle få. Denne har blitt litt forsinket, men blir sluppet 27. oktober. Dersom det er noen som vil forhåndsbestille en slik bok, ta kontakt med Cecilie på mail: ce_ja@hotmail.com.

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.