Oppdateringsbrev fra Sjefen
Skrevet av 30 Dec 2010

Hei!

Nå er det ikke lenge til buekorpset skal begynne å marsjere igjen. Så langt har vi holdt åpent lokale siden Sjefs- og offisersvalget i oktober. Under åpent lokale har vi gitt medlemmer muligheten til å delta på slagertrening, men vi har også stilt opp for våre medlemmer med leksehjelp og andre aktiviteter.

Gjennom høsten har vi også holdt aktiviteter for medlemmene. Vi har gjennomført tre aktiviteter som har vært Halloweenfest, spillkveld og juleverksted. Nå som det nye året starter ønsker vi og forsette med disse aktivitetene.

Rådet har også holdt seg aktiv innenfor vervingsfronten. Vi har vært på verving på skoler og skal forsette med dette før buekorpset stiller på linje i mars. Jeg kan også bekrefte at Rådet har avsatt dato for første dag på linje, og det er 12. mars 2011. Tidspunkt er noe som vi kommer tilbake til når den tid nærmer seg.

Så langt føler vi i Rådet at den første delen av sesongen har gått helt perfekt, men vi savner oppmøte av soldater på åpent lokale og på våre andre aktiviteter. Hvis det skal være noe transport problemer er Rådet villig til å hente og bringe medlemmer fra og til buss hvis foreldre ønsker dette. Det er bare å kontakte Sjef på telefon 92 62 80 57.

Nå som det nye året tikker inn har Rådet bestemt at det skal utføres marsjeringsøvelser før vi stiller på linje. Dette inkluderer både nye og gamle soldater. Det er vedlagt en liste over våre dato og tider. Det som kommer til å skje under disse øvelsene er marsjeringsteknikker som å holde linje og hvordan marsjering skal utføres på linje. Alt dette skjer uten uniform ved vår oppstillingsplass. Vi håper så mange som mulig stiller opp selv om dette ikke er obligatorisk.

Vi ønsker også å gjennomføre enda et foreldremøte før sesongen hvor vi vil informere videre om våre planer for sesongen. Eget skriv om dette kommer, og vi håper at foreldre stiller.

Rådet er spent på den kommende sesongen og håper på et vellykket år!

Med hilsen på vegne av Rådet 2011,

Sjef, Birthe M. Jakobsen Myking

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.