Åpent lokale og slagertrening
Skrevet av 14 Jan 2011

Godt nytt år! Lungegaardens Buekorps er begynt å gjøre seg klar for den kommende sesongen. Nå holder vi åpent lokale hver onsdag utenom vinterferien, og vi håper så mange som mulig tar turen innom. Vi er alltid på utkikk etter nye medlemmer. Hvis du er interessert i å begynne i buekorps eller vil stille noen spørsmål fordi du er nysjerrig kan du ta kontakt med Sjefen på mail sjef@lungegaardens.com

For tiden har vi åpen slagertrening for alle som vil lære å tromme, men i februar blir slagertreningen lukket for kun sesongens slagere. Da begynner vi med marsjeringstrening for alle soldater. For flere detaljer angående dette, klikk deg inn på terminlisten øverst i menyen.

Vervingen er i full gang, og vi har allerede fått både nye og gamle medlemmer tilbake i buekorpset. Vi skal nå ha verving nesten hver eneste dag de kommende ukene. Sjefen sitt mål er å nå over 50 medlemmer til første dag på linje 12.mars.

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.