Siste dag på linje!
Skrevet av Cecilie 12 Jun 2014

Denne dagen blir som vanlig avsluttet med en tur til Skomakerdiket, hvor vi griller, har noen konkurranser og selvfølgelig skal sjefen i vannet! Videre tar vi en siste runde i byen, før det er utdeling av filler, medaljer og andre hæderstegn. Håper mange foreldre og tidligere aktive kommer og deler denne spesielle dagen med oss, hvor vi skal avslutte en helt fantastisk sesong!
Husk at det er full galla denne dagen, det vil si filler, medaljer, sløyfer i flettene, hansker og skjerf.

Oppmøte for offiserer kl. 08.00.
Oppmøte for soldager og slagere kl. 08.30.

Oppstilling kl. 09.00, før vi marsjerer bort til Fløibanen og tar denne opp. Vi regner med å være fremme ved Skomakerdiket kl. 10.20. Her vil vi ha Skomakerdiket rundt yngste og eldste klasse, før det blir tautrekning! Vi vil også grille pølser underveis.
Kl. 12.45 marsjerer vi fra Skomakerdiket, ned mot Skansemyren hvor vi vil ha konkurranser i beste nybegynner, soldat og pelotong. Etter vi er ferdig med dette går vi ned til Skansetårnet hvor vi har avmarsj kl. 15.00.
Utdeling av filler, medaljer og hæderstegn starter kl. 16.00. Når alt er utdelt vil det bli taler og parade for fanen, før vi trer av for siste gang i år.

Med vennlig hilsen
Rådet 2014.

Lungegaardens Buekorps


Filtrer nyheter
 • Alle
 • Nyheter
 • Beskjeder
 • Endringer
 • Søker uniformer
  Vi mangler stadig mange uniformseffekter. Dersom du har noen liggende ber vi innstendig om at du tar kontakt. Dette kan skje via mail HER eller komme til lokalet en dag vi er tilstede.

  Søker fotografier
  Vi ønsker fremdeles flere bilder av buekorpset. Er det noen som har bilder liggende som de ønsker å dele med oss, blir vi veldig glade om du tar kontakt HER.