Buekorpset før påskeferien: fellesutmarsj, påskeverksted og kino!

Nå er vi igang igjen etter påsken, men før det ble ferie gjorde vi masse gøy sammen. Her skal du få høre mer om fellesutmarsjen vi var med på. Dagen før hadde vi påskeverksted hvor det ble laget massevis av fin pynt (og det er alltid like gøy å rydde opp glitteret etterpå). Uken etter, «palmelørdag», gikk vi på kino og så Drømmeparken! Heldigvis skal vi stille med uniform igjen på linje på lørdag, så glemmer vi ikke hvordan det funker 😉

Søndagskorpsenes fellesutmarsj 2019 – enda et 25-årsjubileum!

Tjuefemte år med fellesutmarsj for søndagskorpsene (men første det alle sammen var med, og andre gangen vi i Lungegaardens er med) fant sted søndag 7. april. En solfylt dag med stolte smil til alle kanter var det!

Litt (masse!) kaos er en del av gøyen med å være så mange. Uansett ble det seende flott ut til slutt. Fanene var til og med stilt opp etter farge, og trommene fikk bråke i vei under smørsbroen som alltid.

Sjekk ut bildene av oss (avslutningen på festplassen med parade for fanen er også verdt å få med seg) på Facebook og her på siden da vel!

Vær obs! Tiden flyr her i verdens vakreste by. Nå er det ikke lenge igjen til vårt eget 25-års jubileum, og deretter 17. mai!

Da sees vi 🙂